Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

100 nya bostäder i Uppsala

Publicerad: 27 augusti 2018, 08:58

Illustration: Petter Furå.

Åke Sundvall Projekt AB har beviljats en markanvisning i Rosendal, i Uppsala och planerar för runt 100 nya hyreslägenheter.  Beslutet fattades av Mark- och exploateringsutskottet i Uppsala kommun.


Ämnen i artikeln:

Åke Sundvall ByggRosendalUppsala

Åke Sundvall Projekt AB har beviljats en markanvisning i Rosendal, i Uppsala och planerar för runt 100 nya hyreslägenheter.  Beslutet fattades av Mark- och exploateringsutskottet i Uppsala kommun den 22 augusti.

– Vi måste arbeta för ett bostadsutbud som passar alla Uppsalabor, inte bara dem med höga löner eller möjlighet att ta stora lån. Därför är vi väldigt glada över den här markanvisningen till Åke Sundvall, det är ett samarbete vi värderar högt, säger Erik Pelling, ordförande i Mark- och exploateringsutskottet.

– Det är en stor utmaning att möta villkoren för statligt investeringsstöd. Vi har haft ett bra samarbete med Uppsala kommun i alla våra projekt i staden och ser fram emot att tillsammans återigen skapa ett projekt att vara stolt över och som tillför något extra till området det befinner sig i, säger Ulrika Lindencrona, Projektchef på Åke Sundvall.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.