Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Makroekonomi

Mipim ställs in i Cannes – planen görs om helt

Publicerad: 26 mars 2020, 06:09

Nästa gång Mipim genomförs nästa gång i i franska Cannes blir 16-19 mars 2021.

Det blir inget Mipim i franska Cannes i år, meddelade arrangörerna på onsdagen. Planerna ändras följd av coronavirusets härjningar.


Arrangörerna bakom Mipim beslutade för några veckor sedan att flytta årets evenemang från de planerade datumen i mars och i stället genomföra jättemässan i juni.

Men nu står det klart att det inte blir något Mipim i Cannes överhuvudtaget i år.  

Läs även: Mipim ställer in på grund av coronautbrottet

I stället ska ett ”mini-Mipim” genomföras i Paris i september. Detta ska ackompanjeras av en digital mötesplats kallad Mipim Connect som öppnar redan på nätet i april.

Arrangörerna skriver i det mejl som gått ut till deltagarna att det genomgående temat för årets Mipim-aktiviteter blir branschens återhämtning efter coronakraschen.

”Vi uppskattar allt stöd och feedback vi fått från kunder och vi är mycket tacksamma för deras tålamod och förståelse. Tillsammans med våra partners i Cannes kommer vi nu att förbereda ett fantastiskt Mipim för nästa år. Vi ser framemot att välkomna alla tillbaka till Cannes i mars 2021, och under tiden hoppas vi att människor håller kontakten online och får må bra”, säger Ronan Vaspart, Mipims direktör i en kommentar.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.