onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Makroekonomi

Liljeholmskajen i Stockholm på 1990-talet och idag. Bilden av männen i förgrunden är tagen 1991. Till vänster står Sven Larsson, vd JM och till höger står Magnus Key, vice vd JM. I mitten Fjärde AP-fondens vd Thomas Halvorsen. Foto: Mattias de Frumerie / Roger Turesson / Ur JM:s arkiv på Centrum för näringslivshistoria, www.naringslivshistoria.se, Foto: Bodin Studio

JM:s dramatiska 90-tal – så gick det till när de blev en ledande bostadsutvecklare

Nyproducerade bostäder i attraktiva lägen har blivit JM:s signum. De är långt ifrån ensamma, men de kan med gott samvete hävda att de var först. Följ med på en historisk resa med alexanderhugg, finanskris, socialism och superlobbyism som huvudingredienser.
– Om JM har en framträdande position som bostadsutvecklare i dag, då är det mycket tack vare det vi gjorde på 1990-talet, säger tidigare vice vd Magnus Key.

Publicerad: 31 januari 2023, 05:42

Elin Bennewitz

elin@byggindustrin.se

De senaste årtiondena har JM:s nybyggnadsprojekt gett Liljeholmskajen i Stockholm en helt ny siluett, och än i dag pågår försäljning av JM:s nyproducerade lägenheter i ett av kvarteren. Det samma

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

JMJohan SkoglundFjärde AP-fondenBostadspolitikInflation

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev