Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Kapitalmarknad

Wallenstam lånar 1,75 miljarder

Publicerad: 16 November 2017, 12:13

Hans Wallenstam.

Foto: Wallenstam.

Wallenstam har gjort sin första obligationsemission inom ramen för det MTN-program man lanserade nyligen. Totalt emitterar man 1,75 miljarder kronor i tre olika lån varav det största, 850 miljoner kronor löper i tre år med en fast ränta om 0,875 procent.


Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Wallenstam har gjort sin första obligationsemission inom ramen för det MTN-program man lanserade nyligen. Totalt emitterar man 1,75 miljarder kronor i tre olika lån varav det största, 850 miljoner kronor löper i tre år med en fast ränta om 0,875 procent. Det näst största lånet, 650 miljoner kronor, löper i tre år med en rörlig ränta om Stibor 3M och en räntemarginal på 100 punkter och det minsta, 250 miljoner kronor, löper i fem år med en rörlig ränta om Stibor 3M och en marginal på 140 punkter.

Obligationerna är icke säkerställda och likviden kommer att användas till kommande investeringar samt omstrukturering av låneportföljen, enligt ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.