Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Kapitalmarknad

Sonderar obligationsterrängen

Publicerad: 21 November 2014, 07:28

Victoria Park har engagerat Danske Bank och Pareto Securities att sondera terrängen för en emission av icke säkerställda företagsobligationer på den nordiska kapitalmarknaden.


Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Victoria Park har engagerat Danske Bank och Pareto Securities att sondera terrängen för en emission av icke säkerställda företagsobligationer på den nordiska kapitalmarknaden. Vidare har man anlitat Mannheimer Swartling Advokatbyrå och Fredersen Advokatbyrå som juridiska rådgivare.

I ett marknadsmeddelande skriver bolaget att man nu överväger att bredda sin finansiering så att den även omfattar obligationer. Victoria Park har idag två serier stamaktier noterade samt en preferensaktie.

”Emissionslikviden från en potentiell emission kommer att användas i bolagets löpande verksamhet, inklusive för finansiering av investeringar och förvärv, och kommer att hjälpa bolaget att nå dess förvaltningsmål om en portfölj som uppgår till minst en miljon kvadratmeter,” skriver man i meddelandet.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.