Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kapitalmarknad

Senarelägger kapitalmarknadsdag

Publicerad: 19 oktober 2016, 05:21

D. Carnegie & Co. meddelade på onsdagen att den sedan tidigare annonserade kapitalmarknadsdagen som skulle ägt rum 9 november senareläggs. Något nytt datum är inte kommunicerat.


Ämnen i artikeln:

Blackstone GroupHembla

D. Carnegie & Co. meddelade på onsdagen att den sedan tidigare annonserade kapitalmarknadsdagen som skulle ägt rum 9 november senareläggs. Något nytt datum är inte kommunicerat. Anledningen till att man skjuter upp kapitalmarknadsdagen är det budpliktsbud som Blackstones dotterbolag Vega Holdco har lagt på D. Carnegie och den informationsrestriktion som budet medför, heter det i D. Carnegies kommuniké.

På kapitalmarknadsdagen skulle Blackstone presentera sina planer gällande D. Carnegie och Mats Hedberg, IR-chef på D. Carnegie, säger i samtal med Fastighetsnytt att då den amerikanska fondjätten i form av budgivare är belagd med munkavle. Ingen informationsrestriktion åligger i nuläget D. Carnegie.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Blackstone GroupHembla

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.