Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kapitalmarknad

Lånar 850 miljoner på kapitalmarknaden

Publicerad: 22 februari 2018, 05:42

Eva Landén, är vd på Corem.

Foto: Corem.

Corem Property Group kommer den 1 mars att emittera ett obligationslån om 850 miljoner kronor på den nordiska marknaden. Lånet är icke säkerställt och löper i tre år med en rörlig ränta om Stibor 3M plus ett påslag om 4,35 procent.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupObligationer

Corem Property Group kommer den 1 mars att emittera ett obligationslån om 850 miljoner kronor på den nordiska marknaden. Lånet är icke säkerställt och löper i tre år med en rörlig ränta om Stibor 3M plus ett påslag om 4,35 procent. Slutligt förfall sker 1 mars 2021. Lånet har ett rambelopp om 1 miljard kronor.

Enligt ett pressmeddelande från Corem var ursprungstanken att emittera 750 miljoner kronor men intresset bland investerare var stort och man beslöt att utöka lånet med 100 miljoner kronor.

Likvidien från emissionen kommer främst att användas till refinansiering av Corems utestående obligation om 750 miljoner kronor med förfall 1 april.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.