Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Finansiering

Tillhandahåller gemensam finansiering om 1 miljard

Publicerad: 31 januari 2018, 04:45

Louise Richnau.

Foto: Leimdörfer.

Lånefonden Brunswick Real Estate Capital har delfinansierat köpcentrumet Kongahälla Shopping i Kungälv norr om Göteborg. Totalt handlar det om en finansiering om 990 miljoner kronor som tillhandahållits av Brunswick och en nordisk institution.


Ämnen i artikeln:

Kongahälla CenterAdapta FastigheterBrunswick Real Estate

Lånefonden Brunswick Real Estate Capital har delfinansierat köpcentrumet Kongahälla Shopping i Kungälv norr om Göteborg. Totalt handlar det om en finansiering om 990 miljoner kronor som tillhandahållits av Brunswick och en nordisk institution som inte är namngiven i Brunswicks pressmeddelande.

Pengarna används till utvecklingen av Kongahälla som ägs av Adapta Fastigheter och Alecta och väntas slå upp portarna i mars 2019. När projektet är färdigställt övergår lånet till långsiktig finansering av fastigheten, skriver Brunswick i sitt pressmeddelande.

I en kommentar skriver Louise Richnau, vd för Brunswick Real Estate Capital, att man är glada att kunna erbjuda institutionell finansiering till projektet.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.