Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Finansiering

Ny ekonomi- och finanschef på Einar Mattsson

Publicerad: 21 oktober 2014, 04:58

Björn Strid efterträder Fredrik Gamrell som ekonomi- och finanschef i Einar Mattsson-gruppen den 30 april 2015.


Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Björn Strid kommer närmast från rollen som controller i Einar Mattsson Byggnads AB och har dessförinnan arbetat som business controller på Jernhusen och chef för analysenheten på Einar Mattsson AB.

Fredrik Gamrell som är ekonomi- och finanschef i Einar Mattsson-gruppen sedan 2009 och som arbetat i koncernen sedan 2003 kommer att fortsätta sin tjänst fram till dess att Björn tillträder i maj. Befattningen innefattar bland annat ansvar för gruppens ekonomi-, finansierings- och analysfunktioner samt styrelseuppdrag i Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB. Rekryteringsarbetet att finna ersättare till Björn Strid har nu inletts.

– Einar Mattsson är ett unikt bolag och den resa jag gjort här har varit mycket lärorik. För mig är det nu rätt tillfälle att hitta nya utmaningar och lämna över det här uppdraget till någon annan. Björn är helt rätt person att ta detta till nästa nivå, säger Fredrik Gamrell, avgående CFO på Einar Mattsson AB.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Einar Mattsson

Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.