Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Finansiering

Lånar upp 400 miljoner

Publicerad: 29 april 2016, 11:27

SSM har emitterat ett obligationslån om 400 miljoner kronor. Lånet har en löptid om fyra år med slutligt förfall 9 maj 2020. Vidare löper lånet med en rörlig ränta om Stibor 3M och en räntemarginal på 8 procent.


Ämnen i artikeln:

ObligationerSSM

SSM har emitterat ett obligationslån om 400 miljoner kronor. Lånet har en löptid om fyra år med slutligt förfall 9 maj 2020. Vidare löper lånet med en rörlig ränta om Stibor 3M och en räntemarginal på 8 procent. Likviden ska användes för refinansiering av äldre obligationer samt för generella verksamhetsändamål.

Enligt ett pressmeddelande från bolaget var intresset för deltagande i emissionen stort och 80 investerare från Sverige, Norden och Kontinentaleuropa deltog. Emissionen var övertecknad.

Lånet ingår i ett större lån med rambelopp om 700 miljoner. ABG Sundal Collier samt Gernandt & Danielsson agerade rådgivare till emittenten.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

ObligationerSSM

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News