Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Delårsrapporter

Rapportkalender för fjärde kvartalet

Publicerad: 18 januari 2016, 13:27

2015 är över och nu är det dags för svenska företag att stänga sina böcker och summera året ur en ekonomisk synvinkel. Vinterns rapportsäsong står med andra ord för dörren och först ut bland de svenska fastighetsbolagen blir Castellum.


2015 är över och nu är det dags för svenska företag att stänga sina böcker och summera året ur en ekonomisk synvinkel. Vinterns rapportsäsong står med andra ord för dörren och först ut bland de svenska fastighetsbolagen blir Castellum som presenterar sin kvartalsrapport för sista kvartalet 2015 och samtidigt sitt bokslut för 2015 onsdagen 20 januari.

Bland FSBX-bolagen följer NCC och Tribona närmast därefter då dessa bolag presenterar sina bokslut 28 januari. Sist ut blir sedan Prime Living som dröjer till 24 mars innan bokslutet offentliggörs. I vanlig ordning har Fastighetsnytt sammanställt börsbolagens rapportkalender för fjärde kvartalet, se tabellen nedan (klicka på tabellen för stor version).

Sverrir Thór

rapportkalender

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.