Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Delårsrapporter

PM ISS

Publicerad: 17 Mars 2010, 22:00

I samband med den stora fastighetsmässan Mipim i Cannes, presenterar ISS en ny affär med det nystartade fastighetsbolaget Hemfosa.


Ämnen i artikeln:

Hemfosa FastigheterISS

I samband med den stora fastighetsmässan Mipim i Cannes, presenterar ISS en ny affär med det nystartade fastighetsbolaget Hemfosa.

Hemfosa Fastigheter äger, förvaltar och handlar med fastigheter. Företaget grundades 2009 och ägs av institutionella investerare och företagsledningen. Det nya, förlängda avtalet med ISS innebär förvaltning av företagets norra fastighetsbestånd, och omfattar Hemfosas bestånd av 42 kontorsfastigheter, främst i Västerås, Luleå, Sundsvall och Umeå.

– Vi är väl representerade som förvaltare även på den norrländska marknaden. Med en bred spridning norr om Dalälven och ett konkurrenskraftigt pris tar vi hem allt fler kontrakt i Norrland. Allt fler ser även nyttan i att en förvaltare är oberoende, det vill säga att förvaltaren står helt fri från egna investeringsintressen. Jag ser en stor potential i framtida samarbeten, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef på ISS.

Avtalet innebär att Hemfosa fortsätter att använda ISS som förvaltare av bolagets fastigheter, främst kontorsfastigheter – med en yta om 300 000 kvadratmeter. Avtalet börjar gälla från och med mars 2010 och innefattar administrativ, ekonomisk och teknisk förvaltning. Uppdraget sysselsätter ett 20-tal anställda. Avtalet löper på två år med möjlighet till förlängning ett år i taget.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande ISS

Ämnen i artikeln:

Hemfosa FastigheterISS

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.