Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Delårsrapporter

Jernhusens halvårsrapport

Publicerad: 4 Augusti 2014, 07:33

I sin halvårsrapport redovisar Jernhusen ett resultat efter skatt på 185 miljoner kronor (148).


Ämnen i artikeln:

Jernhusen

Värdeförändringar i fastighetsbeståndet uppgick till 63 miljoner (-58). Värdeförändring finansiella instrument uppgick för perioden till -100 miljoner (136). Värdet på koncernens fastigheter uppgår till 11 377miljoner.

Investeringar i fastigheter uppgick till 502 miljoner (644). Fastighetsförsäljningar uppgick till 494 miljoner (21), där frånträdet av Älvsjödepån till SL står för huvuddelen av köpeskillingen.

– Det känns bra att vårt resultat ökar eftersom det ger oss möjlighet att genomföra efterfrågade investeringar. Vi ser att våra mål för hållbara transporter, hållbara fastigheter och hållbara affärer stärker vår affär och leder till en bättre transportsektor med fler som reser kollektivt och transporterar gods på järnväg. Vi fortsätter också att utveckla våra befintliga fastigheter, kommenterar Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen, i ett pressmeddelande

Länk till rapporten

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Jernhusen

Ämnen i artikeln:

Jernhusen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.