Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Delårsrapporter

FastPartners resultat försämras

Publicerad: 26 Oktober 2012, 09:46

Fast Partners resultat före finansiella poster på det tredje kvartalet krympte med närmare 22 miljoner kronor jämfört med fjolåret. Skillnaden beror på posten orealiserade värdeförändringar i fastigheter där man går från en nettovinst på 12,3 miljoner kronor till en nettoförlust på 36,6 miljoner.


Ämnen i artikeln:

FastPartner Fastigheter

FastPartners resultat före finansiella poster på det tredje kvartalet krympte med närmare 22 miljoner kronor jämfört med fjolåret. Skillnaden beror på posten orealiserade värdeförändringar i fastigheter där man går från en nettovinst på 12,3 miljoner kronor till en nettoförlust på 36,6 miljoner.

I övrigt gör man ett bättre kvartal än i fjol med ökat driftnetto om 28 miljoner kronor. Även de finansiella posterna är sämre nu än ifjol och före skatt gör man ett kvartalsresultat om 4,1 miljoner kronor jämfört med 40,7 miljoner kronor ifjol.

Balansräkningen växte med 718 miljoner till 8 miljarder kronor under kvartalet samtidigt som det egna kapital växte med 8 miljoner.

Periodens kassaflöde var positivt om 431,2 miljoner kronor.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FastPartner Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.