Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Delårsrapporter

Ännu en rapportsäsong drar igång

Publicerad: 1 Juli 2014, 12:13

2014 har gått in i sin andra halva och det innebär att en ny rapportsäsong snart inleds. Just på somrarna har vissa mer bråttom än andra då man vill få ut rapporterna innan sommaren och en del bolag har kapitalmarknadsdagar tidigt i juli.


2014 har gått in i sin andra halva och det innebär att en ny rapportsäsong snart inleds. Just på somrarna har vissa mer bråttom än andra då man vill få ut rapporterna innan sommaren och en del bolag har kapitalmarknadsdagar tidigt i juli. Av den anledningen kommer den första rapporten redan denna vecka, Fabege offentliggör sitt kvartalsbokslut på fredagen. Fabege liksom Catena, Diös, Platzer och Wihlborgs presenterar sina kvartalsrapporter på Kapitalmarknadsdagen i Båstad 8 juli.

I vanlig ordning har Fastighetsnytt sammanställt några de börsnoterade fastighetsbolagens nyckeltal för föregående kvartal och som tabellen visar var Heba det mest solida bolaget i slutet på första kvartalet, en noslängd före Hufvudstaden som i sin tur är det i särklass lägst belånade bolaget. Närmast efter dessa kommer Atrium Ljungberg och Wallenstam.

Även de olika bolagens rapportdatum har samlats i tabellen. Någon analys av kvartalsrapporterna för andra kvartalet kommer inte att publiceras under sommaren men rapporterna kommer att sammanfattas här på hemsidan i augusti.

Nyckeltal K1

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.