Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Vd lämnar Cibus

Publicerad: 29 oktober 2018, 09:12

Lisa Dominguez Flodin, vd för Cibus Nordic Real Estate, lämnar det First North-listade bolaget med omedelbar verkan. Enligt ett pressmeddelande från Cibus har vd och styrelse nått överenskommelse om detta.


Ämnen i artikeln:

CibusFirst North

Lisa Dominguez Flodin, vd för Cibus Nordic Real Estate, lämnar det First North-listade bolaget med omedelbar verkan. Enligt ett pressmeddelande från Cibus har vd och styrelse nått överenskommelse om detta. Tills en ny vd är rekryterad kommer styrelseledamoten Jonas Ahlblad att vara tillförordnad.

Anledningen anges vara att bolagets utveckling kräver en vd som kan ägna sig åt uppdraget på heltid och då Lisa Dominguez Flodin har andra engagemang så är det naturligt att hon lämnar rodret.

– Jag önskar bolaget fortsatt framgång och kommer nu att fokusera på mina andra uppdrag, kommenterar Lisa Dominguez Flodin.

Styrelseordförande Patrik Gylling säger i en kommentar att styrelsen vill tacka avgående vd för hennes engagemang i bolagets tidiga skede och listningsprocessen det framgångsrika första ekonomiska året.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

CibusFirst North

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.