Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Tunga namn föreslås till Tribonas styrelse

Publicerad: 29 september 2015, 07:44

Den grupp minoritetsägare i Tribona som begärt en extra bolagsstämma i bolaget har föreslagit att Anette Asklin och Mikael Nachemson väljs i in i Tribonas styrelse.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupTribona

Den grupp minoritetsägare i Tribona som begärt en extra bolagsstämma i bolaget har föreslagit att Anette Asklin och Mikael Nachemson väljs i in i Tribonas styrelse. Den senastnämndes namn hade redan nämnts i samband med att man begärde bolagsstämman men Anette Asklins namn har inte förekommit i dessa sammanhang tidigare.

Hon har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen som finansdirektör för Castellum som hon dock lämnade förra hösten. Numera är hon verksam i det egna konsultbolaget Venvio och har styrelseuppdrag bland annat hos GU Holding AB där hon är styrelseordförande.

Mikael Nachemson är idag ett styrelseproffs och sitter som vice ordförande i East Capital Explorer och i Tradedoubler. Han har en bakgrund som vd för E. Öhman Jr och Bure Equity och har varit arbetande styrelseordförande i HQ Bank och styrelseordförande i Connecta.

Den andra frågan man tog upp i samband med sin begäran om extra bolagsstämma, den om ändrade styrelsearvoden drar minoritetsägarna tillbaka och avvaktar till ordinarie bolagsstämman i vår.

Tribonas extra bolagsstämma äger rum 23 oktober klockan 10.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupTribona

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.