Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Trianons CFO köper konvertibler

Publicerad: 2 juli 2019, 07:23

Illustration: Petter Furå.

Mari-Louise Hedbys, vice vd och CFO, på Trianon har köpt konvertibler utställda av bolaget för 1,25 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Konvertiblerna är utgivna i enlighet med ett beslut från Trianons bolagsstämma i maj


Ämnen i artikeln:

InsynshandelTrianon Fastigheter

Mari-Louise Hedbys, vice vd och CFO, på Trianon har köpt konvertibler utställda av bolaget för 1,25 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Konvertiblerna är utgivna i enlighet med ett beslut från Trianons bolagsstämma i maj och i stämmokommunikén skriver bolaget:

”Årsstämman beslöt vidare, i enlighet med styrelsens förslag, att emittera ett konvertibelt lån inom ramen för ett långsiktigt incitamentsprogram. Rätt att teckna konvertibler ska endast tillkomma anställda inom Trianon-koncernen. Det konvertibla lånet uppgår till nominellt högst 25 000 000 kronor. Det konvertibla lånet förfaller till betalning den 31 december 2022 i den mån konvertering dessförinnan inte ägt rum. Lånet löper med en årlig ränta om 2,25 procent. Räntan förfaller till betalning den sista bankdagen varje månad.”

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.