Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Trianon emitterar 350 miljoner

Publicerad: 20 februari 2018, 11:46

Olof Andersson, vd för Trianon.

Foto: Anna Bristrand.

Trianon emitterar ett obligationslån om 350 miljoner kronor. Lånet är icke säkerställt och emitteras på den nordiska marknaden. Obligationerna emitteras under en ram om total en halv miljard kronor och löper i tre år med en rörlig ränta om Stibor 3M plus en marginal om 4,5 procent.


Ämnen i artikeln:

ObligationerTrianon Fastigheter

”Likviden från obligationsemissionen avses användas i bolagets löpande verksamhet, för värdehöjande investeringar i befintligt fastighetsbestånd, för finansiering av potentiella fastighetsförvärv samt delvis ersätta befintlig beviljad lånefinansiering avseende det förvärv av ett fastighetsbestånd om drygt 400 lägenheter med ett tillhörande fastighetsvärde om 462 miljoner kronor i Lindängen, Malmö som offentliggjordes i december 2017 och som förväntas slutföras den 1 mars 2018,” skriver Trianon i sitt pressmeddelande.

Intresset för emissionen var stort och det var främst institutionella investerare som tecknade obligationer, meddelar Trianon.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.