Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Tio rapporter vecka 45

Publicerad: 3 november 2014, 00:00


Det blir en del delårsrapporter som offentliggörs denna vecka av bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Tio bolag som inkluderas i FSBX kommer att offentliggöra sina resultat för kvartalet i veckan och först ut är Balder som publicerar sin rapport på tisdagen. Balder är ett av börsen mest tongivande fastighetsbolag och det blir spännande att se hur det går för dem men ännu mer intresse kan nog Hufvudstaden och Wallenstam som publicerar på onsdagen röna.

Det förstnämnda är börsens största fastighetsbolag sett till marknadsvärde och båda bolagen är bland de mest anrika fastighetsbolagen på börsen, de mest anrika tillsammans med Atrium Ljungberg. De har det också gemensamt att vara mycket välskötta.

Även Hemfosa ska rapportera denna vecka, ett intressant bolag på många sätt. Exempelvis är Hemfosa börsens enda bolag som är specialiserat på samhällsfastigheter men även ett av börsens mest mytomspunna fastighetsbolag. Sist men inte minst kommer det bolag som väger mest i FSBX, Skanska, att rapportera på torsdagen.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.