Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Swedbank höjer riktkursen för tre bolag – och sänker tre

Publicerad: 11 April 2016, 06:01

Swedbank har reviderat sin rekommendation för en handfull olika fastighetsaktier. Man höjer Castellum till köp och höjer riktkursen med 10 kronor till 140 kronor och även Corem har höjts till köp med en riktkurshöjning om 1 krona till 32 kronor.


Ämnen i artikeln:

Victoria Park FastigheterWihlborgs FastigheterSwedbankCastellumWallenstam FastigheterNP3 FastigheterCorem Property Group

Swedbank har reviderat sin rekommendation för en handfull olika fastighetsaktier. Man höjer Castellum till köp och höjer riktkursen med 10 kronor till 140 kronor och även Corem har höjts till köp med en riktkurshöjning om 1 krona till 32 kronor. Likaså NP3 vars riktkurs höjs från 45 kronor till 47.

Man höjer dock inte bara och Wihlborgs, Wallenstam och Victoria Park sänker man alla från köp till neutral. Någon riktkurs för de tre senast nämnda bolagen anges dock inte av Six News som rapporterar om de ändrade rekommendationerna.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.