Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Svängig vecka slutar i dur

Publicerad: 13 mars 2015, 16:01

Det var positiva tongångar på börsen när veckoslutet närmade sig och samhällsbyggnadsaktierna som omfattas av FSBX avslutade veckan med att stiga 0,93 procent. Veckans facit blev dock inte fullt lika positivt.


Ämnen i artikeln:

FSBX

Det var positiva tongångar på börsen när veckoslutet närmade sig och samhällsbyggnadsaktierna som omfattas av FSBX avslutade veckan med att stiga 0,93 procent. Veckans facit blev dock inte fullt lika positivt då indexets stängningskurs på fredagen (130,88) var 1,2 procent lägre än stängningskursen 132,44 fredagen 6 mars.

Dagens vinnare bland de aktier som ingår i FSBX var Klövern B dagens vinnare. Aktien steg med 4,1 procent i en ganska livlig handel, då 3,25 miljoner aktier bytte ägare varav drygt 1,3 miljoner i en enda affär. Dagens förlorare blev Sagax A som föll med 3,45 procent.

Veckan var svängig och efter en längre period med fallande kurser vände det på onsdagen för att återigen börja falla på torsdagen. På fredagen steg aktierna som nämnts ovan men det är svårt att sia om hur utvecklingen kommer att se ut de närmaste dagarna. Just nu känns det som att marknaden står och stampar efter en i det större sammanhanget kortare nedåtgående period. Det kan i princip svänga åt båda håll.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBX

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.