Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Svagt stigande priser

Publicerad: 12 december 2012, 11:48

Den senaste månaden har priserna på både bostadsrätter och villor i riket stått still. Priserna på bostadsrätter har däremot gått upp både på tre och tolv månader.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsbyrån

– Bostadsmarknaden känns aningen motsägelsefull just nu. Det kan ta lång tid att få en enskild bostad såld och många upplever marknaden som trög och oförutsägbar. Samtidigt ser vi att villapriserna är helt stillastående och bostadsrättspriserna går till och med upp något. En förklaring till det är att fler och fler säljer innan de köper och har uthållighet att vänta tills de hittar rätt köpare. Och när man väl sålt bostaden blir man en angelägen köpare. Nu går bostadsmarknaden in i en lugnare period över jul och nyår. När de stora visningshelgerna drar igång igen i början av januari får vi en värdemätare över fortsatt utbud och efterfrågan under 2013. säger Lars-Erik Nykvist, vd på Fastighetsbyrån.

Prisstatistik BOSTADSRÄTTER, november 2012

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsbyrån

Ämnen i artikeln:

Fastighetsbyrån

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.