Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Stora poster i Balder byter ägare

Publicerad: 10 april 2013, 07:24

Närmare en halv miljon aktier i Balder bytte på onsdagsförmiddagen ägare i fem olika transaktioner som alla mäklades inbördes av ABG Sundal Collier och alla rapporterades in till börsen, det vill säga att ingen av transaktionerna skedde via börsens automatiska matchningssystem.


Ämnen i artikeln:

Balder Fastigheter

Närmare 200 000 aktier i Balder bytte på onsdagsförmiddagen ägare i två olika transaktioner som båda mäklades inbördes av ABG Sundal Collier och båda rapporterades in till börsen, det vill säga att ingen av transaktionerna skedde via börsens automatiska matchningssystem.

Den förra transaktionen om 97 359 aktier rapporterades in klockan 9:42 på onsdagen och den andra transaktionen, 100 000 aktier, rapporterades in en kvart senare. Sammanlagt rör det sig därför om 197 359 aktier.

Samtliga transaktioner ägde rum till kursen 44,5 kronor per aktie, vilket är i linje med kursen i övrig handel med aktien vid samma tidpunkt och 0,7 procent lägre än tisdagens stängningskurs.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Balder Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.