Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Stor aktivitet på fastighetsbörsen

Publicerad: 12 oktober 2016, 12:30

Foto: Anna Bristrand.

Det har varit stor aktivitet i handeln med svenska fastighetsaktier på onsdagen och i synnerhet ABG Sundal Colliers kunder har varit aktiva när det gäller de större posterna. Således har fondkommissionären under onsdagen mäklat fyra större aktieposter i Hemfosa, sammanlagt 664 253 aktier, men även i Klövern och Kungsleden.


Ämnen i artikeln:

ABG Sundal CollierStockholmsbörsenAktieservice

Det har varit stor aktivitet i handeln med svenska fastighetsaktier på onsdagen och i synnerhet ABG Sundal Colliers kunder har varit aktiva när det gäller de större posterna. Således har fondkommissionären under onsdagen mäklat fyra större aktieposter i Hemfosa, sammanlagt 664 253 aktier, men även i Klövern och Kungsleden.

I Hemfosa internmäklade ABG som sagt 664 253 aktier, motsvarande 0,5 procent av kapitalet, till kurserna 84 och 84,5 kronor och sammanlagt mäklade man således Hemfosa-aktier för 56,2 miljoner kronor.

I Klövern mäklade man en post om 615 000 aktier till kursen 9,7 kronor, postens värde 6 miljoner kronor, och i Kungsleden 100 000 aktier till kursen 58,375 kronor, alltså 5,8 miljoner kronor.

Det framgår av Fastighetsnytt Aktieservice.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.