Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Stendörren emitterar hybrider och refinansierar

Publicerad: 11 september 2019, 12:10

Mikael Nicander.

Foto: Stendörren.

Stendörren har gjort en emission av hybridobligationer till ett nominellt värde om 800 miljoner kronor. Obligationerna har en evig löptid men kan lösas in först i september 2024. De löper med en rörlig ränta om Stibor 3M plus en marginal om 6,5 procent.


Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Stendörren har gjort en emission av hybridobligationer till ett nominellt värde om 800 miljoner kronor. Obligationerna har en evig löptid men kan lösas in först i september 2024. De löper med en rörlig ränta om Stibor 3M plus en marginal om 6,5 procent, enligt ett pressmeddelande.

Obligationerna ingår i ett rambelopp om 1,5 miljarder kronor och likviden kommer att användas till refinansiering av andra äldre obligation.

”Emissionen var kraftigt övertecknad vilket visar att investerare, såväl institutionella investerare från Sverige och internationellt, liksom privatpersoner, stödjer oss i vår nästa tillväxtfas”, säger Mikael Nicander, vd för Stendörren, i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.