Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

SSM planerar börsintroduktion

Publicerad: 20 april 2016, 09:11

Martin Roos är vd på SSM.

Foto: SSM.

SSM bekräftar på onsdagen de rykten som Dagens Industri publicerat, där bolaget uppges planera för en börsintroduktion under året.


Ämnen i artikeln:

SSMStockholmsbörsen

Bolaget skriver i ett pressmeddelande att “mot bakgrund av att bolagets affär utvecklats positivt och det finns fortsatt goda möjligheter för tillväxt även i framtiden, vill ägarna genom bolagets styrelse undersöka förutsättningarna för att genomföra en ägarspridning och en kapitalisering av bolaget. I syfte att utvärdera en sådan process genomförs för närvarande en s.k. IPO förstudie tillsammans med bolagets revisorer”.

SSM har idag 53 anställda och närmare 1 300 lägenheter i produktion. Förra året byggstartades 547 bostäder, och målet är att från och med 2018 starta 1 000 bostäder årligen.

Sedan 2015 arbetar bolaget med att utveckla bostäder inom tre olika produktområden, bostadsrätter, hyresrätter och studentbostäder.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SSMStockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.