Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Siktar på börsnotering 2017

Publicerad: 6 februari 2015, 13:13

Teknikkonsultbolaget Projektengagemang ska ta steget in på börsen enligt ett beslut som ägarna till bolaget tagit. Ambitionen är att notera bolaget på Stockholmsbörsen år 2017.


Ämnen i artikeln:

ProjektengagemangStockholmsbörsen

Teknikkonsultbolaget Projektengagemang ska ta steget in på börsen enligt ett beslut som ägarna till bolaget tagit. Ambitionen är att notera bolaget på Stockholmsbörsen år 2017. Samma år har man som målsättning att öka bolagets omsättning till över 1 miljard kronor.

I ett pressmeddelande från Projektengagemang skriver vd:n och grundaren Per-Arne Gustavsson att en börsnotering alltid funnits med på ritbordet sedan bolaget grundades år 2006 och att det är nästa naturliga steg i bolagets utveckling.

– Nu har vi nått den styrka och position som krävs för att att inleda förberedelserna. Vår basverksamhet står sig mycket stark i konkurrensen och vi kommer att fortsätta gå i bräschen avseende branschens ökade behov av tvärfacklighet och helhetsleverenser, skriver Per-Arne Gustavsson.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från Projektengagemang

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.