Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Riktad nyemission för Agora

Publicerad: 3 juli 2015, 09:32

A Group of Retail Assets, Agora, har genomfört en riktad emission till Länsförsäkringar Fastighetsfond och Alfred Berg Fastighetsfond Norden. Nyemissionen innebär att Agora tillförs drygt 50 miljoner kronor i nytt kapital.


Ämnen i artikeln:

AgoraKvalitena fastigheter

A Group of Retail Assets, Agora, har genomfört en riktad emission till Länsförsäkringar Fastighetsfond och Alfred Berg Fastighetsfond Norden. Nyemissionen innebär att Agora tillförs drygt 50 miljoner kronor i nytt kapital. 1 430 000 b-aktier emitteras till 35 kronor per aktie.

– Styrelsen anser att det är av värde för bolaget att i det här skedet få in dessa etablerade institutionella investerare och att detta är viktigt och positivt för bolagets fortsatta utveckling, säger Knut Pousette, styrelseordförande för Agora.

Länsförsäkringar tecknar 1 350 000 aktier, och Alfred Berg 80 000 aktier.

Nyemissionen är i linje med beslutet från den extra bolagsstämma som hölls den 8 juni 2015.

Agora noterades på First North 15 juni, och är den senaste i raden bolag under Kvalitena. Knut Pousette är vd på Kvalitena, och styrelseordförande i Agora.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Agora

Ämnen i artikeln:

AgoraKvalitena fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.