Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Prime Living inleder dialog med långivare

Publicerad: 12 december 2018, 07:22

Illustration: Petter Furå.

Problemtyngda Prime Living avser att inleda diskussioner med långivarna för att lösa sin prekära likviditetssituation. Det skriver studentbostadsbyggaren  i ett kortfattat pressmeddelande på onsdagen.


Ämnen i artikeln:

Prime Living

–Som tidigare kommunicerats diskuterar Prime Living lösningar på bolagets likviditetssituation med en grupp större aktieägare. Som ett led i detta avser bolaget att inleda diskussioner med bolagets borgenärer rörande dess nuvarande finansieringsavtal i syfte att möjliggöra en lösning på det kortfristiga likviditetsbehovet, lyder pressmeddelandet.

I slutet av november gjorde Prime Living bedömningen att pengarna tar slut under andra halvan av december. I samband med detta sade bolagets vd Hans Sandén till Fastighetsnytt att det är oklart vad förhandlingarna med aktieägarna kommer att leda till och att det finns risk för inställda räntebetalningar.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Prime Living

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.