Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Positiv inledning på börsen

Publicerad: 17 Juni 2014, 05:26

Det är försiktigt uppåt i den inledande börshandeln på tisdagen. Generalindex och OMXS30 har stigit med 0,3 respektive 0,2 procent och fastighetsindex har stigit med 0,4 procent.


Ämnen i artikeln:

FastPartner FastigheterOMXSagax

Därmed ser den fyra dagar, i fallet fastighetsaktier fem dagar, långa nedåtgående fluktuationen ut att vara bruten. Det får vi dock först bevis på när börsen stänger igen för dagen.

Vinnaren i den inledande handeln är FastPartner som stigit med 4,3 procent och därmed tagit igen en del av måndagens kursfall. Förloraren är Sagax B som fallit med 0,8 procent.

Omsättningen i de inledande 20 minuternas handel uppgår till 20,2 miljoner kronor.

Uppdaterat kl. 19:00: Efter en svängig dag där index låg på minus stora delar av eftermiddagen stängde fastighetsindex upp 0,23 procent. Dagens största vinnare blev FastPartner, som steg 6,2 procent, och största förlorare blev Besqab som föll 2,9 procent. Dagens omsättning uppgick till 370 miljoner kronor, mest omsatt blev JM, 123,7 miljoner.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.