Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Partiell återhämtning på eftermiddagen

Publicerad: 9 mars 2015, 20:34

Efter att ha fallit rejält i den inledande handeln på måndagen återhämtade sig samhällsbyggnadsaktierna en del allt eftersom dagen gick. FSBX föll med 1 procent och dagens slutkurs blev 131,09.


Ämnen i artikeln:

FSBX

Trots den partiella återhämtningen blev det fall på bred front men en handfull aktier steg dock och en handfull var oförändrade. Dagens vinnare blev Stendörren Fastigheter som steg med 2,8 procent och närmast därefter kom NP3 Fastigheter som steg med 2 procent. Dagens förlorare blev Victoria Park B som föll med 5,2 procent.

Det var den sjunde av de senaste åtta dagarna som FSBX föll. Att fallet bromsades av en aning på eftermiddagen kan indikera att det ändå finns något motstånd vilket i sin tur skulle indikera att det rör sig om en kortsiktig vinsthemtagning men intressant i sammanhanget är de stora volymer som handlas. Det kan antingen indikera att stora horder småsparare säljer av sina innehav och tar hem vinst eller att det finns ett större säljtryck som i sin tur kan leda till ett större fall. I nuläget kan vi bara spekulera och framtiden får utvisa huruvida det är ett trendbrott eller ett hack i kurvan. Hursomhelst blir de närmaste dagarnas utveckling synnerligen intressant.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBX

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.