Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Oscars aktie faller brant

Publicerad: 18 februari 2019, 08:41

Foto: Anna Bristrand.

Oscar Properties aktie föll brant på Stockholmsbörsen när handeln inleddes på måndagsmorgonen i kölvattnet av bolagets undermåliga rapport som släpptes på fredagskvällen. Inledningsvis föll aktien med hela 25 procent.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Oscar Properties aktie föll brant på Stockholmsbörsen när handeln inleddes på måndagsmorgonen i kölvattnet av bolagets undermåliga rapport som släpptes på fredagskvällen. Inledningsvis föll aktien med hela 25 procent men har sedan dess repat sig lite och i skrivande stund handlas den ner 15 procent.

Bolagets preferensaktie av serie A har fallit 22 procent in den inledande handeln och B-preffen föll med 10 procent. Att preferensaktierna faller så brant kan tolkas som att prefaktieägarna ser en större risk för att de inte ska få sin utdelning och att man inte kommer att kunna lösa in aktierna, som ju är efterställda annan skuld.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.