Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Oscar Properties senarelägger utbyteserbjudande

Publicerad: 5 juni 2019, 06:23

Foto: Dreamstime.

Oscar Properties senarelägger erbjudandet till preferensaktieägarna att byta ut dessa mot stamaktier. Orsaken är att bolaget arbetar med ett antal åtgärder för att få ordning på bolagets kapitalstruktur som man vill slutföra innan utbyteserbjudandet genomförs.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Oscar Properties senarelägger erbjudandet till preferensaktieägarna att byta ut dessa mot stamaktier. Orsaken är att bolaget arbetar med ett antal åtgärder för att få ordning på kapitalstrukturen som man vill slutföra innan utbyteserbjudandet genomförs.

Vidare meddelas att extrastämman som skulle hållits den 11 juni med anledning av utbyteserbjudandet ställs in. Det skriver Oscar Properties i ett pressmeddelande.

Bolaget har tidigare erbjudit preferensaktieägarna att byta ut dessa mot stamaktier av serie B2. Ett antal större aktieägare, däribland Erik Penser Fonder och Fjärde AP-fonden, ska ha ställt sig positiva till erbjudandet,

Aktieägare som företräder sammanlagt 15,4 procent av det totala antalet preferensaktier i bolaget har uttryckt stöd för de indikativa villkor som bolaget angett.

Oscar Properties avser att presentera en ny plan för utbyteserbjudandet så snart som möjligt.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.