Söndag01.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Oscar Properties mot största tvådagarsrallyt någonsin

Publicerad: 2 Maj 2018, 10:37

Oscar Properties rusar för andra handelsdagen i följd på onsdagen efter att Kepler Cheuvreux gett aktien en köprekommendation. Aktien, som i måndags pekades ut som en möjlig kursdubblare av Pareto Securites, är nu på väg mot den största uppgången någonsin sett över två handelsdagar.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Aktien stiger i skrivande stund 13 procent till 32,90 kronor. Den har därmed avancerat 30 procent om man räknar in måndagens rally, som kom efter att Pareto Securities upprepat sin köprekommendation och justerat ner riktkursen till 50 kronor från 55 kronor. Pareto argumenterade bland annat för att den finansiella risken i bolaget är överdriven.

Även Kepler Cheuvreux ger aktien en köprekommendation men här justeras riktkursen upp till 46 kronor från 43 kronor, rapporterar nyhetsbyrån Direkt. Den finansiella risken ser ut att minska successivt under 2018 då kassaflödet ser ut att bli starkt i år.

“Vi förväntar oss ett totalt kassaflöde om 1,9 miljarder för 2018”, skriver Kepler Cheuvreux.
Oscar Properties toppade i mars förra året innan bostadsoron tog fart och stängde som högst nära 80 kronor.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.