Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

OBOS mer långsiktigt i JM denna gång

Publicerad: 9 november 2018, 07:17

Daniel Kjørberg Siraj är koncernchef på OBOS.

Foto: OBOS.

Norska bostadsutvecklaren OBOS tar plats i JM:s valberedning. OBOS flaggade nyligen för att man köpt 10,7 procent av aktierna i JM och därmed blivit bolagets störste ägare.


Ämnen i artikeln:

JMOBOS

Norska bostadsutvecklaren OBOS tar plats i JM:s valberedning. OBOS flaggade nyligen för att man köpt 10,7 procent av aktierna i JM och därmed blivit bolagets störste ägare. I enlighet med instruktionen till valberedningen i bolaget ska då den aktör som inte längre återfinns bland JM:s fyra största ägare lämna sin plats i valberedningen till förfogande vilket AFA Försäkringar nu har gjort.

OBOS kommer i valberedningen att representeras av koncernchefen Daniel Kjørberg Siraj, enligt ett pressmeddelande från JM.

Det norska bolaget har tidigare haft stora innehav i JM men valde då att realisera en stor vinst. Att man nu tar en plats i valberedningen tyder på ett mer långsiktigt engagemang.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

JMOBOS

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News