Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Ny huvudägare i Real Holding

Publicerad: 9 juni 2017, 11:10

Gremio Fastigheter är ny huvudägare i Real Holding som den senaste tiden drabbats av problem och både tvingats sälja en fastighet för att kvitta mot skulder samt överlåta en pantsatt fastighet till en fordringsägare.


Ämnen i artikeln:

Real Holding Sverige

Enligt ett pressmeddelande från Real Holding, som är noterat på NGM MTF, har Gremio på fredagen förvärvat 1 410 000 A-aktier i bolaget från tidigare storägarna Kvalitena och Tuve som tidigare ägt 705 000 A-aktier. Man har därmed köpt motsvarande 20,3 procent av rösterna och 9,3 procent av kapitalet i Real Holding.

– Vi ser en stor dold potential i Real Holding som vi tillsammans med erkänt skickliga individer och bolag i vår närmsta krets och i nära samarbete med Reals ledning kommer arbeta hårt för att realisera. Vi har som ambition att innan sommaren kunna presentera en reviderad plan och strategi för bolaget och har redan påbörjat det arbetet tillsammans med bolagets ledning, kommenterar Gremios styrelseordförande, Mats Jämterud.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Real Holding Sverige

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.