Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Ny bransch- och arbetsgivarorganisation för FM-företagen

Publicerad: 20 Maj 2013, 12:44

Compass Group, Coor Service Management, ISS och Sodexo har tagit initiativ till en ny bransch- och arbetsgivarorganisation för Facility Management under Almega – Almega FM-företagen.


Ämnen i artikeln:

ISS

De fyra företagen sysselsätter i dag 26 000 personer. Målet för Almega FM-företagen är att det 2025 ska finnas 30 000 nya medarbetare i branschen.

– Facility Management uppskattas årligen omsätta 150 – 200 miljarder kronor och vi räknar med en fortsatt positiv utveckling. FM-branschens unika affärsmodell, som förenklat handlar om att en person eller aktör genomför flera uppgifter parallellt, skapar utmaningar på arbetsmarknaden och inom utbildningsområdet. Vi har därför valt att gå samman för att tillsammans driva på för en fortsatt positiv utveckling, säger Ulf Wretskog, ordförande för Almega FM-företagen och VD för Coor Service Management i Sverige.

FM-företagen som är initiativtagare till Almega FM-företagen är fortfarande medlemmar under Almega Serviceentreprenörerna.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande ISS

Ämnen i artikeln:

ISS

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.