Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

NP3: Valberedning inför årsstämma

Publicerad: 25 september 2017, 06:11

Vid förra årsstämman bestämde NP3 Fastigheter att valberedningen nästa år ska utgöras av styrelsens ordförande och de tre största aktieägarna. Nu skrider man till verket.


Ämnen i artikeln:

NP3 Fastigheter

Vid förra årsstämman bestämde NP3 Fastigheter att valberedningen nästa år ska utgöras av styrelsens ordförande och de tre största aktieägarna. I augusti erbjöds aktieägarna plats i NP3:s valberedning och de som har utsett ledamöter representerar tillsammans cirka 40,6 procent av utestående bolagsaktier per den 31 augusti.

Valberedningen ska lämna förslag om ordförande, styrelseledamöter, styrelseordförande och revisor, samt arvoden till dessa, och föreslå principer för årsstämman 2019. Förslagen kommer att publiceras i kallelsen till årsstämman 2018, som hålls den 2 maj, och på bolagets hemsida.

Fakta om valberedningen:

- Poularde AB har utsett Lars-Göran Bäckvall, vd Poularde.
- AB Sagax har utsett David Mindus, vd Sagax.
- Länsförsäkringar Fondförvaltning har utsett Johannes Wingborg, ägaransvarig, och Anders Nilsson, ordförande i styrelsen för NP3 Fastigheter.
- Aktieägarna kan lämna förslag till valberedningen senast 2 januari 2019.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NP3 Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.