Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

NP3 till börsen 4 december

Publicerad: 18 november 2014, 15:00

Styrelsen för det Sundsvallbaserade fastighetsbolaget NP3 har beslutat att gå vidare med planerna att börsnotera bolaget. För att uppnå det målet har man nu publicerat ett prospekt och ett erbjudande till allmänheten och institutionella investerare att teckna nyemitterade aktier i bolaget. Beräknad första handelsdag för NP3:s aktie är 4 december.


Ämnen i artikeln:

NP3 FastigheterOMXSundsvall

Bolagets erbjudande omfattar 6 666 667 nya aktier och en övertilldelningsoption om en miljone aktier och teckningskursen har satts till 30 kronor per aktie, vilket innebär att NP3 kommer att tillföras högst lite drygt 230 miljoner kronor, ifall övertilldelningsoptionen utnyttjas, före emissionskostnader.

Anmälningsperioden för allmänheten pågår från 19 november till 2 december och för institutionella investerare 19 november till 3 december. Man beräknar att aktien kommer att noteras på Stockholmsbörsen 4 december.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från NP3 Fastigheter

Ämnen i artikeln:

NP3 FastigheterOMXSundsvall

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News