Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Nordea Finland mäklar ny storpost i Platzer

Publicerad: 14 januari 2016, 17:35

Nordea i Finland mäklade på torsdagen en stor aktiepost i Platzer Fastigheter, närmare bestämt 500 000 aktier. Det motsvarar en halv procent av kapitalet i bolaget


Ämnen i artikeln:

Fjärde AP-fondenNordeaPlatzer Fastigheter

Nordea i Finland mäklade på torsdagen en stor aktiepost i Platzer Fastigheter, närmare bestämt 500 000 aktier. Det motsvarar en halv procent av kapitalet i bolaget. Aktierna mäklades internt till kursen 38 kronor och aktiepostens värde var således 19 miljoner kronor. Det framgår av Fastighetsnytt Aktieservice.

Aktieposten är den andra stora posten i Platzer som Nordea i Finland mäklar denna vecka. På torsdagen mäklade banken en post om 850 000 aktier, till just kursen 38 kronor. Då var det Fjärde AP-fonden som stod på köparsidan. Huruvida AP4 är köpare även denna gång återstår att se men som Fastighetsnytt kunde rapportera på onsdagen har fonden storköpt aktier i det Göteborgsbaserade fastighetsbolaget under hösten.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.