Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Nasdaq: Fortsatt bra tryck i noteringsverksamheten

Publicerad: 7 juni 2019, 11:31

Adam Kostyál, chef för den europeiska noteringsverksamheten.

Fastighetsnytt träffar börsens chef för den europeiska noteringsverksamheten, Adam Kostyál. Han säger att även om noteringstrycket har fallit något så har man alltjämt ett relativt bra tryck.


Ämnen i artikeln:

John MattsonAdam KostyálNasdaq

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Tidigare i veckan gjorde John Mattson entré på börsen. Det blev en succéartad debut för det anrika bostadsbolaget som visar att marknaden, trots ett alltmer volatilt börsklimat och en skakig bostadsmarknad, fortfarande har en aptit för bostadsbolag av god kvalitet. Aktiens öppningskurs var 11 procent över teckningskursen och när börsen stängde för dagen hade den stigit med ytterligare 2 procent givet öppningskursen.

Vid klockringningsceremonin träffade Fastighetsnytt börsens chef för den europeiska noteringsverksamheten, Adam Kostyál, som säger att även om noteringstrycket har fallit något så har man alltjämt ett relativt bra tryck.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.