Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Moody’s expanderar i Stockholm

Publicerad: 1 november 2018, 13:56

Foto: Dreamstime.

Det amerikanska ratinginstitutet Moody´s etablerar ett Stockholmsbaserat dotterbolag och flyttar till större lokaler då man ser möjligheter att växa ytterligare i Sverige och övriga Norden framöver.


Ämnen i artikeln:

Moodys

Det amerikanska ratinginstitutet Moody’s etablerar ett Stockholmsbaserat dotterbolag och flyttar i samband med detta till större lokaler då man ser möjligheter att växa ytterligare i Sverige och övriga Norden framöver.

Ratinginstitutets tidigare verksamhet i Stockholm ersätts från och med i dag av det nybildade dotterbolaget Moody’s Investor Service (Nordics) AB.

–Sen vi öppnade vårt första kontor i Stockholm för mer än två är sedan så har vi signifikant tillväxt i Sverige och övriga Norden, och vi förväntar oss att den trenden fortsätter de kommande åren, säger Marie Elvesol, som är chef för det nya dotterbolaget.

Den nordiska verksamheten har vuxit från en till tolv anställda sedan i början av 2016. Moody’s har 180 publicerade kreditbetyg i regionen.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Moodys

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.