Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Magnolia Bostad närmar sig huvudlistan

Publicerad: 15 mars 2017, 09:52

Fredrik Lidjan, vd för Magnolia.

Magnolia Bostad har ansökt och godkänts för listning på Nasdaq First North Premier. Enligt bolaget är listningen ett naturligt steg på vägen mot att notera akiten på Nasdaq Stockholms huvudlista under året.


Ämnen i artikeln:

First NorthNasdaqMagnolia bostad

Magnolia Bostad har ansökt och godkänts för listning på Nasdaq First North Premier. Aktien handlas sedan den 9 juni 2015 på Nasdaq First North.

Bolag listade på Premier-segmentet tillämpar i stor utsträckning samma regelverk som på Nasdaq Stockholms huvudlista, vilket innebär att Magnolia Bostad framöver kommer att följa ett mer långtgående regelverk. På Premier-segmentet finns även en rekommendation att följa Svensk Kod för Bolagsstyrning, vilket Magnolia Bostad gör sedan januari 2017.

Första dag för handel på Nasdaq First North Premier är den 17 mars 2017.

Enligt ett pressmeddelande är listningen “ett naturligt steg på vägen mot att notera Magnolia Bostads aktie på Nasdaq Stockholms huvudlista under 2017”.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.