Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Lars Wikström ny vd för Prime Living

Publicerad: 28 mars 2019, 11:01

Lars Wikström, som är CFO i Prime Living, tar över vd-posten i bolaget från Hans Sandén från och med idag. Wikström kommer jobba parallellt som vd och CFO.

Ämnen i artikeln:

Prime Living

Hans Sandén som verkar som konsult och interimschef anställdes till en början som inhyrd vd och tanken var att han efter en tid skulle ersättas av en mer permanent lösning, skriver Prime Living i ett pressmeddelande..

–Under den tid vi arbetat tillsammans sedan Lars Wikström tillträdde som CFO har jag snabbt fått ett stort förtroende för Lars. Hans erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för bolaget både när det gäller att säkra långsiktiga finansieringen samt att komma igång med nästa steg i utvecklingen av våra fastighetsprojekt. Jag vill också tacka Hans Sandén för de insatser han har gjort under sin tid i bolaget, säger Prime Livings styrelseordförande Tobias Lennér.

– Det finns stora utvecklingsvärden i Prime Living och jag ser fram emot att leda bolaget under den transformation som vi påbörjat, säger tillträdande vd Lars Wikström.

Hans Sandén kommer under april att fortsätta arbeta med utvalda projekt åt Prime Living.

Oskar von Bahr

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev