Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Länsförsäkringar minskar Corem-innehav

Publicerad: 30 augusti 2016, 12:59

Länsförsäkringar Fondförvaltning flaggade på tisdagen för att man sålt 975 000 stamaktier i Corem Property Group. Transaktionen ägde rum på måndagen och var sannolikt en del av det avslut om en miljoner aktier som Fastighetsnytt rapporterade om på måndagen.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupLänsförsäkringar

Länsförsäkringar Fondförvaltning flaggade på tisdagen för att man sålt 975 000 stamaktier i Corem Property Group. Transaktionen ägde rum på måndagen och var sannolikt en del av det avslut om en miljoner aktier som Fastighetsnytt rapporterade om på måndagen. Säljare är Länsförsäkringar Fastighetsfond som är en av Corems större ägare.

Efter transaktionen äger Länsförsäkringar Fondförvaltning 3 980 473 aktier i Corem, motsvarande 4,79 procent av kapital och 5,2 procent av röster. Då andelen kapital i och med transaktionen underskrider 5 procent utlöstes flaggningsplikt och föranledde ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.