Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Kungsleden ger sig in på gröna marknaden

Publicerad: 9 mars 2018, 13:04

Kungsleden kommer att komplettera sin finansiering och ger sig nu in på marknaden för grön finansiering. Man har anlitat SEB och Swedbank för att arrangera möten med obligationsinvesterare i Stockholm den 13 mars.


Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Kungsleden kommer att komplettera sin finansiering och ger sig nu in på marknaden för grön finansiering. Man har anlitat SEB och Swedbank för att arrangera möten med obligationsinvesterare i Stockholm den 13 mars. I ett pressmeddelande skriver man att bolaget efter det kommer att genomföra en icke säkerställd benchmark-transaktion i svenska kronor med en löptid om fyra till fem år.

– Hållbarhet genomsyrar Kungsledens vision och affärsmodell. Därför är det ett naturligt steg att hållbarhetsfrågor också blir en integrerad del av vår finansiella strategi. Genom att emittera gröna obligationer kan vi bredda vårt erbjudande till kreditinvesterare, skriver vd Biljana Pehrsson i en kommentar.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.