Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Köprekommenderar Oscar Properties

Publicerad: 17 mars 2017, 07:27

Oscar Engelbert

Foto: Oscar Properties.

Pareto Securities inleder sin bevakning av Oscar Properties med en köprekommendation och sätter bolagets riktkurs till 116 kronor. Det framgår av en analys som Pareto offentliggjort på fredagen.


Ämnen i artikeln:

Oscar PropertiesPareto Securities

Pareto Securities inleder sin bevakning av Oscar Properties med en köprekommendation och sätter bolagets riktkurs till 116 kronor. Det framgår av en analys som Pareto offentliggjort på fredagen. Oscars aktie stängde till kursen 82,5 kronor på torsdagen.

”Vi förväntar oss också positiva kassaflöden från projekt som kommer att avslutas under 2017 och 2018. Värderingen är attraktiv, inte minst jämfört med andra noterade bostadsutvecklare, och marknadsvärdet avspeglar inte det fulla värdet på bolagets förvaltningsfastigheter. Dessutom tror vi att bolaget kommer att kunna dra nytta av sin starka marknadsposition som möjliggör för Oscar Properties att addera nya projekt till portföljen, vilket i sin tur ger möjlighet till framtida vinster utöver de vi räknar med i dagsläget,” skriver Pareto bland annat.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.