Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Kepler Cheuvreux: Fabege mest köpvärd

Publicerad: 8 januari 2019, 11:36

Fabege är ett av fem toppval bland det åttiotal europeiska fastighetsbolag som Kepler Cheuvreux bevakar. Det framgår av en sektoruppdatering från investmentbanken, enligt nyhetsbyrån Direkt.


Ämnen i artikeln:

Fabege FastigheterVonoviaKepler Cheuvreux

Fabege är ett av fem toppval bland det åttiotal europeiska fastighetsbolag som Kepler Cheuvreux bevakar. Det framgår av en sektoruppdatering från investmentbanken, rapporterar nyhetsbyrån Direkt.

Enligt Kepler Cheuvreux så har bolaget en kontorsutvecklingspipeline av hög kvalitét i Stockholmsområdet, som går att få till rabatterat pris.

Kepler Cheuvreux sätter en riktkurs på 145 kronor för Fabeges aktie, vilket är en liten höjning från tidigare 143 kronor. Samtidigt upprepas en köprekommendation.

Fabeges aktie stiger 2,7 procent till 123,70 kronor på tisdagseftermiddagen.

Det tyska hyresbostadsbolaget Vonovia, som är majoritetsägare i Victoria Park, tillhör också gruppen med favoriter tillsammans med belgiska Cofinimmo, spanska Merlin och jätten Unibail-Rodamco-Westfield, som har sitt huvudkontor i Paris.

Oskar von Bahr

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.