Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

JM och Klövern draglok på börsen

Publicerad: 12 februari 2014, 14:48

Fastighetsaktierna har gått starkt på börsen på onsdagen samtidigt som övriga börsen har velat en del. I skrivande stund har fastighetsindex stigit med 1,2 procent medan generalindex har stigit med 0,2 procent efter att ha varit nere på röda siffror delar av dagen liksom OMX S30 som nu har stigit med 0,1 procent.


Ämnen i artikeln:

JMKlövern FastigheterOMX

Det är JM:s och Klöverns  starka rapporter som förklarar fastighetsindex stigning. JM har stigit med 5 procent i skrivande stund och Klövern har stigit med 1,8 procent efter att ha legat runt 5 procenten största delen av dagen. Även Corem, som är stor ägare i Klövern och får andelar i bolagets vinster, har stigit mycket, 4,63 procent närmare bestämt. Dagens förlorare är FastPartner som har fallit med 2,8 procent.

Omsättningen i dagens handel uppgår i skrivande stund till 294 miljoner kronor och den mest omsatta aktien är JM, 116 miljoner kronor.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

JMKlövern FastigheterOMX

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.